Recenzie: Martina

Recenzie: Martina

Bezstarostný pôst

Bezstarostný pôst

Gary Zimak

-15%

6,72 €

5,0
userAvatar
Martina (212)

3. februára 2021

Myslím, že mnohí z nás majú na začiatku pôstu veľké očakávania: nebudem robiť toto, zlepším sa v tomto, začnem s týmto... Keď po pár dňoch úpornej snahy napokon celkom kapitulujeme, cítime sa všelijak - len nie bezstarostne. Koncept "bezstarostnosti" a "pôstu" totiž v našich hlavách akosi nejde dokopy. Autor Gary Zimak v knihe Bezstarostný pôst nás chce presvedčiť o opaku: prežiť bezstarostný pôst je nielen možné, ale aj veľmi dobré! Myslím si, že kniha je fantastickým spoločníkom (a to nielen počas pôstu) zvlášť v dnešnej náročnej dobe, kedy sa na nás odvšadiaľ valia problémy a ťažkosti. Podľa mňa by mala byť povinným čítaním pre všetkých, ktorí sa boria so strachom, úzkosťou a neistotou.

Pravidlá vraždy

Pravidlá vraždy

Julianna Deeringová

-15%

5,06 €

3,0
userAvatar
Martina (212)

27. januára 2021

Kniha Pravidlá vraždy bola pre mňa obrovským sklamaním. Mám síce rada kresťanské detektívne príbehy, no udalosti, postavy ani dej tejto konkrétnej knihy na mňa vôbec nepôsobili hodnoverne, práve naopak. Reakcie postáv a ich dialógy boli na mňa príšerne afektované a vyumelkované. Jednotlivé situácie boli navyše opísané veľmi stroho, viac-menej len v podobe dialógov. Dej bol podľa mňa tiež prehnaný - autorke nestačila jedna vražda a stále do príbehu pridávala ďalšie mŕtvoly... Jednu hviezdičku dávam len preto, že som knihu vôbec dočítala, pretože si autorka získala moju pozornosť natoľko, aby som čakala na zlepšenie až do poslednej strany. Žiaľ, nestalo sa. Túto knihu s čistým svedomím rozhodne nemôžem odporúčať nikomu, kto si chce knihu užiť.

Motýľ a husle

Motýľ a husle

Kristy Cambronová

-15%

10,97 €

4,3
userAvatar
Martina (212)

27. januára 2021

Knihu Motýľ a husle som zhltla za jeden večer. Od príbehu Adele som sa jednoducho nedokázala odtrhnúť. Ten ma osobne zaujal viac než príbeh Sery, takže by mi vôbec nevadilo, ak by bola kniha len o Adele a autorka by súčasnosť úplne vynechala. Na druhej strane si však myslím, že autorka prelínala jednotlivé časti (súčasnosť vs. minulosť) spisovateľsky veľmi zručne. Vo väčšine kníh s dvoma prelínajúcimi sa príbehmi, ktoré som doteraz čítala, ma tento spôsob "prelínania" nezaujal a v niektorých mi dokonca veľmi vadil. Ale tu nie. Kniha ma tiež prinútila hlboko sa zamyslieť nad tým, čo dnes pokladám za samozrejmosť - blízkosť rodiny, teplé oblečenie, dostatok jedla... Vďaka tejto knihe som sa v čase preniesla do doby, kedy nič z tohto samozrejmosťou nebolo. Ak hľadáte oddychový román s vážnejšou tematikou a šťastným koncom, určite sa v tejto knihe nepomýlite.

Novéna k svätej Anne Schäfferovej

Novéna k svätej Anne Schäfferovej

-15%

1,02 €

5,0
userAvatar
Martina (212)

20. januára 2021

Táto novéna je priam stvorená na dnešnú dobu, kedy sa asi všetci musíme prispôsobovať, uskromňovať a mnohokrát aj zriekať svojich predstáv o vlastnom živote. Svätá Anna je nám v tomto nádherným príkladom, pretože sama prežila život plný odriekania, bolesti a uskromňovania sa. Napriek tomu si ju Boh mocne použil na svoje zámery. Novéna ma nesmierne obohatila. Určite sa k nej budem ešte veľakrát vracať.

Bl. Pier Giorgio Frassati - Novéna a litánie

Bl. Pier Giorgio Frassati - Novéna a litánie

Veronika Jurčíková (ed.); Martin Majda

-15%

0,60 €

5,0
userAvatar
Martina (212)

13. januára 2021

Prekrásna novéna, ktorá vám priblíži život blahoslaveného Pier Giorgia. Brožúrka obsahuje aj hlboké myšlienky a originálne fotky mladého blahoslaveného. Ja sa ju veľmi rada opakovane modlím, pretože mi vyhovuje svojou dĺžkou a zamyslenia mi vždy dajú niečo nové.

Moc modlitby ženy

Moc modlitby ženy

Stormie Omartian

-15%

7,23 €

5,0
userAvatar
Martina (212)

6. januára 2021

Praktická kniha pre každú veriacu ženu, ktorá vám pomôže systematicky premodliť všetky oblasti svojho života. Sama som sa od Stormie veľa naučila a som si istá, že táto kniha pomôže aj vám. Okrem teoretického úvodu je pri každej téme napísaná aj praktická modlitba. Autorka okrem toho za modlitbu pridala aj zodpovedajúce citáty zo Svätého písma. Kniha je vhodná aj ako darček pre každú ženu.

DVD: Evanjelium podľa Jána

DVD: Evanjelium podľa Jána

-15%

6,72 €

5,0
userAvatar
Martina (212)

30. decembra 2020

Mám veľmi rada filmy o Ježišovom živote. Evanjelium podľa Jána je jedným z nich. Ide o vydarenú snímku, ktorá je verná biblickej predlohe. Hoci nejde o film s najmodernejšími hollywoodskymi efektami a kulisami, je rozhodne hodný pozornosti každého kresťana. Odporúčam.

5 novén k Panne Márii, Pomocnici kresťanov

5 novén k Panne Márii, Pomocnici kresťanov

Bonaventure Hammer

-15%

5,02 €

5,0
userAvatar
Martina (212)

23. decembra 2020

Novény sa už dlhé roky modlím veľmi rada. Pomáhajú mi stávať sa lepším človekom a v ťažkých chvíľach ma Boh - ich prostredníctvom - vždy podržal. Veľmi som sa preto potešila, keď som objavila túto knihu, ktorá je pre mňa vlastne 5 v 1. Modlitby sú nádherné a hlboké a kniha je jedinečná aj po grafickej stránke. Novény k Panne Márii navyše nie sú dlhé a nevyžadujú si veľa času, preto by som sa nebála venovať túto knihu aj človeku, ktorý si zatiaľ k takejto forme modlitby nenašiel cestu. Tí, ktorí sa novény modlia radi, nemajú o čom premýšľať :) Jednoznačne výborná voľba!

Tajomná sila svätej Filomény

Tajomná sila svätej Filomény

Jan Alois Dreml (ed.)

-15%

7,57 €

4,9
userAvatar
Martina (212)

18. decembra 2020

Fascinujúca kniha, ktorá sa číta sama. Nájdete v nej plno skutočných príbehov, ktoré vám vyrazia dych. Sú dôkazom, že na príhovor svätej Filomény sa naozaj dejú zázraky. Určite túto sväticu ďalej neprehliadajte! Zverte svoje ťažkosti do jej rúk. Príhovor tejto mladej dievčiny u Boha vás nesklame.

Učiteľova dcéra

Učiteľova dcéra

Julie Klassenová

-15%

13,52 €

4,6
userAvatar
Martina (212)

9. decembra 2020

Knižka Učiteľova dcéra mi v mnohom pripomenula Janu Eyrovú. Samozrejme, Jana Eyrová je dielom svetového formátu a je aj oveľa obšírnejšia, takže by som tieto diela neporovnávala. Učiteľovu dcéru som si však zamilovala. Príbeh bol plný napätia a nežnej romantiky. A ten koniec bol skrátka prekrásny :) Myslím, že sa ku knižke budem veľmi rada vracať.

logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Frantisek Kohanyi, pred 1 dňom

Vyborny eshop krestankej literatury

userAvatar

Dušan , pred 1 dňom

Radostná rýchlosť ...

userAvatar

Alena, pred 2 dňami

Spokojnost

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk